Bridgemate II firmware 2.2.2

Omschrijving

Dit artikel beschrijft de nieuwe functies in Bridgemate II firmware 2.2.2 ten opzichte van versie 2.1.2.

Uitleg

Versie 2.2.2:
  • Bug in 2.2.1 opgelost: Vanuit het overzicht van de rondescores kon het WL-menu benaderd worden.

Versie 2.2.1:
  • Mogelijkheid om uitkomstkaart te valideren met behulp van leider en vooraf ingevoerde spelverdeling.
  • Spelersnamen kunnen opnieuw opgeroepen worden vanuit het score-invoerscherm.
  • Lidnummers kunnen elke ronde opnieuw ingevoerd worden.

Voor het gebruik van 2.2.2 van Bridgemate II firmware is het vereist dat 2.2.1d van de USB basisstation firmware wordt gehanteerd.
Bridgemate Control Software 3.2.1 of hoger is nodig om deze nieuwe firmware te kunnen aansturen. Deze software is inbegrepen in de installatie van Bridge-It 4.4.17 en NBB-Rekenprogramma 2.8.90.

Relevante links en downloads

Bridgemate II 2.2.2 firmware
Bridgemate II basisstation 2.2.1d firmware
Handleiding Bridgemate II (1,9MB, pdf formaat)
Download Bridgemate Control Software v3.2.1

Datum: 31-03-2016
Artikel nummer: Q 100