Wijzigingen in Bridge-It 4.4.19

Omschrijving

Dit artikel beschrijft alle wijzigingen in Bridge-It versie 4.4.19 ten opzichte van versie 4.4.17.

Uitleg

Nieuwe functies:
  • E-mails met persoonlijke overzichten en uitslagen kunnen worden verzonden via de Bridge-It e-mail server. Hiermee kunnen e-mails via elke internetaansluiting worden verstuurd en onafhankelijk van de gebruikte internetprovider.
  • Versie 3.2.23 van Bridgemate Control Software bijgevoegd met verbeteringen voor de aansturing van de Bridgemate app.

Versie:
Bridge-It 4.4.19

Datum: 10-02-2017
Artikel nummer: Q 101