Bridgemate II firmware 2.3.1

Omschrijving

Dit artikel beschrijft de nieuwe functies in Bridgemate II firmware 2.3.1 ten opzichte van versie 2.2.2.

Uitleg

Nieuwe functies:
  • Overzicht van haalbare contracten wordt getoond bij spelverdeling.
  • Wedstrijdleider kan opgeroepen worden vanuit de Bridgemate.
  • Overzicht van eerdere spelresultaten kan herhaald worden.

Bugs opgelost:
  • Overzicht van rondescores werd niet automatisch getoond na afloop van de laatste ronde.

Voor het gebruik van 2.3.1 van Bridgemate II firmware is het vereist dat 2.3.1d van de USB basisstation firmware wordt gehanteerd.
Bridgemate Control Software 3.3.1 of hoger is nodig om deze nieuwe firmware te kunnen aansturen. Deze software is inbegrepen in de installatie van Bridge-It 4.4.21 en NBB-Rekenprogramma 2.8.96 / 3.1.38.

Relevante links en downloads

Bridgemate II 2.3.1 firmware
Bridgemate II basisstation 2.3.1d firmware
Handleiding Bridgemate II (1,9MB, pdf formaat)
Download Bridgemate Control Software v3.3.1

Versie:
Versie 2.3.1

Datum: 10-05-2017
Artikel nummer: Q 102