Wijzigingen in Bridge-It versie 4.4.21

Omschrijving

Dit artikel beschrijft alle wijzigingen in Bridge-It versie 4.4.21 ten opzichte van versie 4.4.19.

Uitleg

Nieuwe functies Bridge-It:
  • Een antwoordemailadres kan worden ingesteld bij gebruik van de Bridge-It emailserver.
  • Bridgemate II instelling toegevoegd voor het oproepen van de wedstrijdleider via de Bridgemate II.
  • Bridgemate II instelling toegevoegd voor het herhalen van het overzicht van eerdere scores.
  • Versie 3.3.1 van Bridgemate Control Software bijgevoegd.

Nieuw in Bridgemate Control Software 3.3.1:
  • Inkomende WL-oproepen worden getoond.
  • Automatische analyse van verdachte spelresultaten.
  • IMP and X-IMP kan worden berekend en getoond worden in de tussenstand publicatie en de Bridgemate app.

Voor een volledig overzicht van alle wijzigingen, zie deze pagina (in engels).

Versie:
Bridge-It versie 4.4.21

Datum: 10-05-2017
Artikel nummer: Q 103