Bridgemate II firmware 3.0.1

Omschrijving

Dit artikel beschrijft de nieuwe functies in Bridgemate II firmware 3.0.1 ten opzichte van versie 2.3.1.

Uitleg

Nieuwe functies:
  • IMP (butler) scoremethode.
  • Cross-IMP scoremethode.
  • Viertallen scores en uitslag wedstrijd.

Voor het gebruik van 3.0.1 van Bridgemate II firmware is het vereist dat 3.0.1d van de USB basisstation firmware wordt gehanteerd.
Bridgemate Control Software 3.6.9 of hoger is nodig om deze nieuwe firmware te kunnen aansturen. Deze software kan apart geinstalleerd worden (zie link hieronder) maar wordt ook automatisch mee geďnstalleerd met Bridge-It 4.4.24 en NBB-Rekenprogramma 3.1.43.

Relevante links en downloads

Bridgemate II 3.0.1 firmware
Bridgemate II basisstation 3.0.1d firmware
Handleiding Bridgemate II (1,9MB, pdf formaat)
Download Bridgemate Control Software v3.6.9

Versie:
Versie 3.0.1

Datum: 14-02-2018
Artikel nummer: Q 104