Wijzigingen in Bridge-It versie 4.4.24

Omschrijving


Dit artikel beschrijft alle wijzigingen in Bridge-It versie 4.4.24 ten opzichte van versie 4.4.21.




Uitleg


Nieuwe functies Bridge-It:
  • Ondersteuning voor het gebruik van Bridgemate II firmware versie 3.0.
  • Versie 3.6.10 van Bridgemate Control Software bijgevoegd.



Nieuw in Bridgemate Control Software 3.6.10:
  • Gebruik van de Bridgemate pager wordt ondersteund.
  • IMP en cross-IMP worden ondersteund in de Bridgemate firmware.

Voor een volledig overzicht van alle wijzigingen, zie deze pagina (in engels).


Relevante links en downloads

Handleiding Bridge-It 4.4 (2MB, pdf formaat)


Zie ook...

-


 

Categorie: Informatie over Bridge-It gebruik
Versie:
4.4.24

Datum: 26-03-2018
Artikel nummer: Q 105

Is dit artikel niet wat u zocht? zoek opnieuw in de kennisbank of post een vraag op het forum!