Bridgemate II firmware 3.1.1

Omschrijving

Dit artikel beschrijft de nieuwe functies in Bridgemate II firmware 3.1.1 ten opzichte van versie 3.0.1.

Uitleg

Nieuwe functies:
  • IMP (butler) scoremethode.
  • Verplaatsingen van paren over de lijnen heen is mogelijk gemaakt (voor speciale varianten van Zwitsers ingedeelde toernooien).
  • Kleine correcties aan cross-imp scoremethode.

Voor het gebruik van 3.1.1 van Bridgemate II firmware is het vereist dat 3.1.1d van de USB basisstation firmware wordt gehanteerd.
Bridgemate Control Software 3.7.6 of hoger is nodig om deze nieuwe firmware te kunnen aansturen. Deze software kan apart geinstalleerd worden (zie link hieronder) en is reeds onderdeel van Bridge-It 5.2 en NBB-Rekenprogramma 4.2.

Relevante links en downloads

Bridgemate II 3.1.1 firmware
Bridgemate II basisstation 3.1.1d firmware
Handleiding Bridgemate II (1,9MB, pdf formaat)
Download Bridgemate Control Software v3.7.6

Versie:
Versie 3.1.1

Datum: 25-01-2019
Artikel nummer: Q 106