Wijzigingen in Bridge-It versie 5.2.0.8

Omschrijving

Dit artikel beschrijft alle wijzigingen in Bridge-It versie 5.2.0.8 ten opzichte van versie 4.4.24.

Uitleg

Geheel nieuwe Bridge-It:

Bridge-It 5 is een geheel nieuw ontwikkelde versie van het Bridge-It rekenprogramma. Versie 4.4.24 was de laatste versie die in de oude programmeertaal Visual Basic 6 was ontwikkeld. Het nieuwe rekenprogramma is met behulp van de meest recente programmeertalen van Microsoft ontwikkeld en er is gebruik gemaakt van de laatste technieken die beschikbaar zijn in het Microsoft Windows besturingssysteem. De komende jaren zal deze versie verder door ontwikkeld worden en zullen vele nieuwe functies en verbeteringen worden toegevoegd.

Voor een goede voorbereiding op het installeren van Bridge-It versie 5, download hier het informatiedocument over installatie Bridge-It 5.

De belangrijkste wijzigingen t.o.v. versie 4:

• Geheel nieuwe gebruikersomgeving waarin programmaonderdelen eenvoudig toegankelijk zijn.
  • Meerdere onderdelen van het programma kunnen tegelijkertijd zichbaar gemaakt worden (bv scorekaart en uitslag)
  • Een handzaam stappenplan begeleidt de gebruiker door de zitting heen.
  • Eenvoudiger opzetten en wijzigen van zittingen.
  • Verbeterd ledenbeheer maakt het makkelijker om uw leden in het programma bij te houden.
  • Aansturing van het Bridgemate systeem is verder ge´ntegreerd in het programma.
  • EÚn database waarin alle gegevens zijn verwerkt in plaats van losse databasebestanden.

Bridgemate Control Software 3.7.6 bijgevoegd:
  • Ondersteuning voor het gebruik van versie 3.1.1 van de Bridgemate II firmware.

Voor een volledig overzicht van alle wijzigingen in Bridgemate Control Software, zie deze pagina (in engels).

Relevante links en downloads

Handleiding Bridge-It 5 (2MB, pdf formaat)

Datum: 25-01-2019
Artikel nummer: Q 107