Wijzigingen in Bridge-It versie 5.2.0.12

Omschrijving

Dit artikel beschrijft alle wijzigingen in Bridge-It versie 5.2.0.12 ten opzichte van versie 5.2.0.8.

Uitleg

Geheel nieuwe Bridge-It:

Bridge-It 5 is een geheel nieuw ontwikkelde versie van het Bridge-It rekenprogramma. Versie 4.4.24 was de laatste versie die in de oude programmeertaal Visual Basic 6 was ontwikkeld. Het nieuwe rekenprogramma is met behulp van de meest recente programmeertalen van Microsoft ontwikkeld en er is gebruik gemaakt van de laatste technieken die beschikbaar zijn in het Microsoft Windows besturingssysteem. De komende jaren zal deze versie verder door ontwikkeld worden en zullen vele nieuwe functies en verbeteringen worden toegevoegd.

Voor een goede voorbereiding op het installeren van Bridge-It versie 5, download hier het informatiedocument over installatie Bridge-It 5.

De belangrijkste wijzigingen t.o.v. versie 5.2.0.8:

• Persoonlijke overzicht e-mails kunnen nu in responsive HTML e-mail met opmaak worden verzonden.
  • Leden- en parenlijsten worden nu overal getoond in de volgorde zoals aangegeven bij het beheer van leden- en parenbestanden.
  • Foutmelding tijdens installatie verholpen.
  • Meerdere bugs verholpen.

Bridgemate Control Software 3.7.6 bijgevoegd:
  • Ondersteuning voor het gebruik van versie 3.1.1 van de Bridgemate II firmware.

Voor een volledig overzicht van alle wijzigingen in Bridgemate Control Software, zie deze pagina (in engels).

Relevante links en downloads

Handleiding Bridge-It 5 (2MB, pdf formaat)

Datum: 03-04-2019
Artikel nummer: Q 108